Barbecueën zonder vlees

Op zaterdag 10 juni organiseren Babette Werdmölder en Ine Galle op De Kei een barbecue met een uitdaging: barbecueën zonder vlees!

Babette en Ine hebben gemerkt dat veel mensen best graag wat minder vlees zouden willen eten, maar eigenlijk niet goed weten hoe je dan een lekkere maaltijd maakt.
Om te inspireren, startten zij begin dit jaar een reeks kookworkshops in de keuken van De Kei met als thema Lekker koken zonder vlees. Deze laatste workshop voor de zomer gaan zij laten zien dat zelfs een barbecue heel goed zonder vlees kan.
Laat je inspireren en doe mee!

Wil je deelnemen, dan kun je je inschrijven via de website van De Kei. Daarbij zijn er twee mogelijkheden:

  1. Je neemt deel aan het hele programma en helpt ook met alle voorbereidingen. We starten dan om 17u en je krijgt achteraf ook alle recepten.
  2. Je neemt alleen deel als ‘gast aan tafel’. Dat wil zeggen….. je zult een deel van je eten toch ook zelf op de barbecue moeten leggen, maar de voorbereidingen mag je aan de deelnemende koks overlaten.  We starten om 19u met de barbecue. 

Voor alle recepten en ingrediënten, inclusief houtskool, wordt gezorgd. Neem zelf je favoriete drankje mee, koffie en thee is natuurlijk op De Kei verkrijgbaar..

Er is beperkt plek voor deze barbecue, dus wees snel wanneer je mee wilt doen.

Kijk in de agenda van de KeiKeuken op de website. Je kunt je tot uiterlijk 8 juni aanmelden.

De kosten bedragen € 15 per persoon, ongeacht of je de workshop volgt of alleen komt barbecueën.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Nieuwe expositie!

De nieuwe expositie hangt! Op de gang zijn werken te zien van de Schilderinloop en in de grote zaal werk van Lied de Man. Hierbij

Lees verder »