Huttendorp 2023

We gaan weer huttenbouwen in Steenderen!!

Huttenbouwers van Steenderen opgelet, na een jaar geen hutten gebouwd te kunnen hebben, hebben we besloten dit jaar wel weer een Huttendorp te organiseren.
In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus, van 10.00 tot 16:00 uur gaan we het ijsbaanterrein weer omtoveren tot een huttenparadijs. Inloop vanaf 09.30 uur.

Het is voor kinderen uit de voormalige gemeente Steenderen die komend schooljaar naar groep 3 gaan tot en met de kinderen die afgelopen jaar in groep 8 zaten. Het is de bedoeling dat je 2 dagen aanwezig bent!
Kosten voor deze dagen bedragen €10,- per kind.

Opgeven kan door middel van het aanmeldformulier dat uitgedeeld wordt op de basisscholen of hieronder te downloaden.
Graag invullen en in de speciale huttenbrievenbus doen.
De huttenbrievenbussen staan bij De Kei in Steenderen, basisschool De Pannevogel in Steenderen en basisschool De Rank in Toldijk.
De aanmeldformulieren kunnen ingeleverd worden van dinsdag 30 Mei tot en met donderdag 22 juni.
Meer informatie en de spelregels zijn te vinden op het aanmeldformulier.

Ook zijn we voor deze dagen nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de 2 dagen in goede banen te leiden, zodat het een onvergetelijk dag wordt voor alle kinderen die deelnemen! Dus ben jij die mama of papa, oma of opa, of wil je graag helpen laat het ons weten. Want elke hulp is welkom om er onvergetelijke dagen van te maken.
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar huttendorp@dekeisteenderen.nl


Hopelijk tot dan!

Organisatie Huttendorp Steenderen

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Zomerbarbecue NoaLies op De Kei

Dinsdagmiddag, 8 september, hebben ongeveer 15 gasten van dagbeleving NoaLies genoten van heerlijke barbecue-gerechten. Rechtstreeks van het vuur en met sausjes en vers gebakken stokbrood

Lees verder »