Diner op De Kei groot succes

Op 1 maart heeft het laatste diner plaatsgevonden uit de serie ‘Samen lekker eten zonder vlees’.
Babette Werdmölder en Ine Galle organiseerden deze winter weer drie keer een diner op vrijdagavond. Iedereen uit de omgeving kon zich daarvoor inschrijven en alle drie de diners waren vol!

De diners kunnen 12 gasten herbergen en 4 kokende gasten. Hiervoor hoef je geen keukenprins of -prinses te zijn. Iedereen kan hier koken. Afhankelijk van je ervaring kon je je opwerpen als chef-kok, sous-chef of keukenhulp. Babette en Ine vervulden alle rollen in de keuken. Zij zorgden voor inspiratie, voor coördinatie, hand- en spandiensten en vooral: de planning. Want om 17u starten met koken moest natuurlijk wel leiden tot een heerlijk driegangendiner om 19u.

Aan het enthousiasme van de gasten was af te leiden dat de diners zeer geslaagd waren.

Op veler verzoek zullen daarom in het najaar weer nieuwe diners worden gepland. Houd hiervoor de nieuwsbrief of de website van De Kei in de gaten.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Voorlezen in dialect

Op 18 juli, 1 augustus, 8 augustus en 22 augustus wordt er voorgelezen in het dialect.De dames Johanna Oortgiesen en Annie Freriks nemen je mee in

Lees verder »