Nieuw in De Kei: Pilates-lessen

Sinds 17 september hebben we een nieuw gezicht in De Kei. Minke Ruel is gestart met het geven van Pilates-lessen. De yogalessen waar eerder sprake van was heeft ze voorlopig opgeschort. Bij voldoende interesse kan dit alsnog worden opgestart.
Minke is van oorsprong dansdocent in verschillende disciplines, namelijk ballet (spitzen), modern en jazz (show). Verder is ze luchtacrobaat en werkt ze veel in shows. Daarnaast heeft ze opleidingen docent Pilates en Yoga gedaan. Ze is dus van vele markten thuis.

Pilates versoepelt en versterkt het hele lichaam gelijkmatig met oefeningen die starten vanuit de core-spieren; de dieperliggende buik- en rugspieren. Door verschillende oefeningen op de mat ontstaat er een prettige trainingsles die gunstig is voor ieder niveau.

De lessen zijn op zaterdagochtend.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via info@minkeruel.nl of via 06-24342575 of neem even een kijkje op haar website!

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Rookvrij

“Het Nationaal Preventieakkoord draagt eraan bij dat Nederlanders gezonder kunnen leven, met als een van de belangrijke doelen een rookvrije generatie in 2040”, aldus de

Lees verder »